Quantcast
Chris Buskes: Dutch science philosopher and writer | Biography
peoplepill id: chris-buskes
CB
1 views today
1 views this week
Chris Buskes
Dutch science philosopher and writer

Chris Buskes

Chris Buskes
The basics

Quick Facts

Intro Dutch science philosopher and writer
Is Philosopher Writer
From Netherlands
Field Literature Philosophy
Gender male
The details (from wikipedia)

Biography

Chris Buskes is een Nederlandse wetenschapsfilosoof en schrijver. Hij is als docent wetenschapsfilosofie verbonden aan de afdeling cognitiefilosofie van de Radboud Universiteit Nijmegen. Daar verzorgt hij hij de cursus Darwins erfenis: beloftes & gevaren van evolutionair denken voor het Honours Programma. Zijn academisch werk richt zich voornamelijk op de invloed van de evolutietheorie en het evolutionair denken in verschillende wetenschappelijke domeinen.

Buskes schreef in 2006 het boek Evolutionair denken. De invloed van Darwin op ons wereldbeeld waarvoor hij in 2007 de Socrates-wisselbeker in ontvangst kreeg . In 2009 schreef hij La herencia de Darwin. La evolucion en nuestra vision del mundo en werkte mee aan In Darwins woorden. Leven, werk en denken van Charles Darwin .

Referenties

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
Search trend
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Chris Buskes

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes